Velkommen
Akupunktur
Antroposofisk medicin
Hvem er jeg
Praktisk information
Prisliste
Kontakt
Shop - Medicin salg
Reaktioner paa behandling
Praktisk information om behandlinger Udskriv

Akupunkturbehandlinger

Akupunkturbehandlinger udføres i starten en gang om ugen, og gerne 3 gange inden for de første 14 dage. En behandling om ugen er som regel nok til at opnå løbende og stabile forbedringer. Senere når en stabil bedring i tilstanden er opnået, kan man så forlænge tiden mellem behandlingerne. Ved kroniske lidelser som er svære at kurere helt, kan det, efter at der er opnået stabil bedring ved ugentlige behandlinger, være en stor hjælp for patientens velbefindende, og fremtidige helbreds stabilitet, at få regelmæssige opfølgende behandlinger f.eks. hver 14. dag eller hver 3. uge.

Selve akupunkturbehandlingen varer typisk 25 - 40 min. + 10 - 20 min. samtale inden. Der bruges altid sterile engangsnåle. Medbring gerne eget lagen.

                                                     

Antroposofiske medicinske konsultationer

Konsultationerne finder sted med ca. en måneds mellemrum, med mindre der er tale om akutte problemer, hvilket godt kan betyde kortere tid mellem konsultationerne. Antroposofisk homøopatisk medicin ordineres ofte i flasker med dråbetællere, som skal indtages et par gange om dagen i en smule vand, minimum 5 minutter inden måltiderne. Andre ordineringsformer såsom ampuller, indtages et par gange om ugen. 

Konsultationerne varer typisk 50 - 90 min.